duminică, 29 aprilie 2012

Disparitia, Tess Gerritsen (CITATE)

Tăcură câteva clipe, fără să se uite unul la celălalt. La câţiva metri depărtare , fata lor dormea profund în pătuţ, singura din familie care nu avea coşmaruri. Asta îţi face dragostea, îşi zise Jane. Te face să-ţi fie frică, nu să fii curajos. Dă lumii dinţi ascuţiţi care sunt pregătiţi să rupă în orice moment bucăţi din viaţa ta. (pag 220)

Regina stătu doar cinci minute la sânul drept şi încă  cinci minute la cel stâng, apoi veni timpul pentru biberon. Bun, deci mama ta a eşuat ca vacă de lapte, se gândi Jane în timp ce o ducea pe Regina la bucătărie. Scoate-mă din turmă şi împuşcă-mă. (pag 238)

Încă o ţinea de mână peste masă. Jane se uită în jos la mâinile lor şi se gândi: Omul ăsta nu ezită niciodată. Oricât de tare l-aş enerva, e mereu alături de mine. Chiar dacă îl merit sau nu. Încet, degetele lor se uniră într-un armistiţiu silenţios. (pag 288)

Dragostea e partea care vine în mod natural, se gândi Gabriel. Celelalte lucruri sunt cele care necesită timp şi pe care trebuie să le învăţăm. Îşi puse mâinile în jurul umerilor lui Jane şi se aplecă s-o sărute pe păr. Ea se uită în sus la el, cu ochi strălucitori. - Hai să mergem acasă, spuse ea. (pag 339)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
;